Доставка и плащане

ВНИМАНИЕ: НЕ можете да платите продукт от сайта чрез Paypal с българска валута (Lev)! Тя не се поддръжа от Paypal. Ако искате да платите чрез системата Paypal, изберете валута евро или долар (отгоре на страницата).


Доставка - моля, прочетете внимателно

ВНИМАНИЕ: Убедете се, че сте изписали пощенския си адрес за доставка точно (държава, град, пощенски код, област, улица, номер, блок и вход, етаж (ако има), както и поне две имена (име и фамилия). Имайте предвид, че при грешно изписан адрес няма да получите поръчката си и тя ще се върне при нас.

За да улесни максимално потребителите, LapisMagica.com предлага следните начини за плащане и доставка на своите продукти в зависимост от предпочитанията на всеки клиент.


Доставка за територията на България

Начини за плащане: с наложен платеж (плащане при получаване) чрез куриерска фирма ЕКОНТ.

Доставката е за сметка на купувача. Цените за доставка са според тарифите на ЕКОНТ. LapisMagica.com не слага свои комисионни за доставка. При поръчки от София се допуска плащане и предаване на стоката на ръка след предварителна уговорка по телефон поне един ден предварително.

Поръчките се изпълняват от 1 до 3 работни дни (в рамките на работен ден от 9 до 17 часа). Поръчки, направени в събота, неделя или официални празници, се обработват веднага след почивните дни или празниците. Поръчки, направени в петък се доставят в понеделник или вторник.

Освен с наложен платеж, можете да платите и чрез банков превод или PayPal.


Доставка за чужбина

Начини за плащане:

- чрез системата за електронни разплащания PayPal. При плащане през PayPal задължително изберете валута долар или евро.

- чрез банков трансфер. Пратката ще бъде изпратена веднага след получаване на плащане на посочената банкова сметка.

- чрез системите за паричен трансфер MoneyGram или Western Union (функцията е обединена с "банков трансфер"). На посочения мейл изпратете кода за достъп до изпратената сума. Пратката ще бъде изпратена веднага след получаване на плащането.

Начин за доставка: Чрез „Български пощи“.

Цената за доставка извън България е според цените на Български пощи.


Ако не можете да направите поръчка от магазина ни, това означава, че вашата държава не фигурира в списъка с възможните дестинации за доставка или надвишава максимално допустимото тегло (2 кг за България, 1 кг за чужбина). Независимо от това, свържете се с екипа на LapisMagica.com (моля, използвайте само български, английски или руски език) чрез формата за контакти и ние ще ви изпратим персонална оферта за посочената от вас дестинация.